Τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας.

Επειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οι πρόεδροι ΕΠΟ, Super League 1, Super League 2, ΠΣΑΠ ενημερώθηκαν για την Ολιστική Μελέτη, η οποία είναι απόρροια της Διακήρυξης Προθέσεων που συνυπέγραψαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σεφερίν και ο αντιπρόεδρος της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ, στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ έχει ως εξής:

Έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας μας τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ολιστική Μελέτη είναι απόρροια της Διακήρυξης Προθέσεων, που συνυπέγραψαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της UEFA, Aleksander Ceferin και ο Αντιπρόεδρος της FIFA, Greg Clarke στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Την παρουσίαση από πλευράς UEFA έκανε ο Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions και συμμετείχαν οι Μάριος Γεωργίου, UEFA National Associations Manager και Petr Fousek, FIFA & UEFA Independent Expert στην ΕΠΟ.

Προσκεκλημένοι ήταν από πλευράς ΕΠΟ ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης και ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου.

Από πλευράς Super League 1 o πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και εκπρόσωποι από κάθε μία εκ των 14 ΠΑΕ – μελών της, από πλευράς Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ