«Bραβείο Ανάπτυξης» απέσπασε η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, στο πλαίσιο του 13ου Διεθνές Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών «Infocom World», το οποίο διοργανώθηκε πρόσφατα από την Smart Press με τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης».

Το βραβείο παρέλαβε από τον Σωκράτη Κάτσικα, Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Μιχάλης Αχιλλέως ο οποίος με την αφορμή αυτή δήλωσε τα εξής: «Το να συνεχίζει μία εταιρεία την αναπτυξιακή της πορεία στη σημερινή οικονομική συγκυρία απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πολύ γερές βάσεις. Ως εκ τούτου, ένα τέτοιο βραβείο έχει μία ιδιαίτερη σημασία και μας γεμίζει υπερηφάνεια. Να προσθέσω μόνο ότι η διάκριση ισοδυναμεί με επιβράβευση των στρατηγικών επιλογών του Οργανισμού μας και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης και των εργαζομένων».

Η Cyta Ελλάδος, αναπτύσσοντας ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στις περιοχές δραστηριοποίησής της, καλύπτει σήμερα περίπου το 68% του συνόλου της χώρας ενώ ο αριθμός των Πελατών της έχει ξεπεράσει τους 220.000. Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα μία σημαντική επένδυση στην ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία αποδεικνύει με την ταχεία αλλά και υγιή ανάπτυξή της ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα συνεχίζει να ανθεί καθώς και ότι η ικανότητα προσαρμογής σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελεί χρυσό κανόνα επιτυχίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cyta Ελλάδος λαμβάνει δεύτερη φορά διάκριση για τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει. Στο παρελθόν τής έχει απονεμηθεί και βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» (Business Excellence).

Σχετικά με τη Cyta Ελλάδος

• Είναι η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ο Οργανισμός διαθέτει 50ετή παρουσία και εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και έχει λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

• Η Cyta συνεισφέρει ενεργά στην εξέλιξη της τεχνολογίας στην Ελλάδα ήδη από το 2008 καθώς με την εμπορική της δραστηριοποίηση, αξιοποίησε ευρύτατα ένα ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem) το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παροχής προηγμένων πολυμεσικών εφαρμογών και υπηρεσιών.

• Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.200 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές.

• Η εταιρεία διαθέτει υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet + σταθερή) και 1play (internet) για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

• Η Cyta προσφέρει εξειδικευμένες επιχειρηματικές λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους.

• Ήδη πριν τη συμπλήρωση 3 ετών εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta Ελλάδος έχει ξεπεράσει τους 220.000 ενεργοποιημένους Πελάτες.

• Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας), Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα, Αίγινα και Σαλαμίνα. Πρόσφατα η Cyta επεκτάθηκε σε Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Χαλκίδα.

• Το ύψος της επένδυσης του έργου της Cyta στην Ελλάδα ξεπερνά τα 126 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook