Δεν μπορεί, κάποιο… χάρισμα πρέπει να έχει ο Ουκρανός «ρέκορντμαν» των συλλήψεων, για να πείθει τις δικαστικές αρχές να τον αφήνουν ελεύθερο!

Ο… αμετανόητος αλλοδαπός που κατάφερε να συλληφθεί τέσσερις φορές μέσα σε δέκα ημέρες για διαρρήξεις αυτοκινήτων στη Ρόδο, αφέθηκε και πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του!

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 15η του μήνα. Φαίνεται ότι πείστηκαν πως ο 27χρονος έχει εξασφαλίσει την ένταξή του σε ειδικό ίδρυμα της Αττικής για την αποτοξίνωσή του από τα ναρκωτικά και τον ισχυρισμό του ότι διέπραξε μόνο μια από τις επτά διαρρήξεις που του αποδόθηκαν!

Ο Ουκρανός, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στις 19 Οκτωβρίου, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή στις 24 Οκτωβρίου και την ίδια ημέρα (!) έκανε κι άλλη διάρρηξη! Στις 27 Οκτωβρίου, συνελήφθη για τελευταία φορά, όταν συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός κινητού που είχε κλέψει από το αυτοκίνητό της, για να της το επιστρέψει παίρνοντας «λύτρα» 100 ευρώ!