Ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Νομού Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης, δήλωσε ότι η τιμή των καυσίμων είναι πολύ μειωμένη, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί. 

“Σε θέμα παραγγελιών έχουμε πάρα πολλές, διότι υπάρχει πολύ καλή τιμή. Νομίζω ότι έχουμε να δούμε αυτή την τιμή πολλά χρόνια, στα 77-78 λεπτά στην πόλη του Ηρακλείου και έως 83-84 λεπτά στην επαρχία που είναι σε υψηλότερες τιμές. Ο κόσμος την φετινή χρονιά παίρνει μεγαλύτερες ποσότητες, ενδιαφέρεται αρκετά ο κόσμος, διότι η τιμή είναι πολύ καλή και τα πρατήρια κινούνται πολύ καλά.”

Ωστόσο ο κ. Σαμόλης υπογράμμισε ότι πλέον στην αγορά λόγω κορονϊού  έχει μειωθεί η κίνηση παγκοσμίως και ουσιαστικά οι τιμές είναι φτηνότερες λόγω της κατάστασης. Όπου υπάρχουν lockdown στην Ευρώπη, αμέσως οι τιμές μειώνονται.

“Το κράτος χάνει πάρα πολύ από το ΦΠΑ, φαίνεται ότι με το που η τιμή μειώθηκε ο κόσμος παίρνει περισσότερη ποσότητα. Υπάρχουν μεγάλες παραγγελίες. Πιστεύουμε ότι μόλις έρθει το εμβόλιο οι τιμές των καυσίμων δυστυχώς θα ανέβουν, όχι μόνο στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά σε όλα τα καύσιμα.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook