Βαλίτσα με επτά ολόκληρα κιλά ακατέργαστης κάναβης, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου, οι οποίες συνέλαβαν και τρείς Ηρακλειώτες (δύο 25 και ένας 51 ετών) και έναν αλλοδαπό 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα την αγοραπωλησία είχαν \”κανονίσει\” δύο απο τους συλληφθέντες οι οποίοι ήδη κρατούνται για άλλα αδικήματα στις φυλακές Αλικαρνασσού !!!

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ακινητοποιήθηκε έξω από το σπίτι του ο 51χρονος , ο οποίος παρέδωσε στους αστυνομικούς μια βαλίτσα με -7- πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους πάνω από επτά (7) κιλά, που είχε εντός της οικίας του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η ποσότητα των ναρκωτικών προορίζονταν για 25χρονο, ο οποίος συνελήφθη αργότερα χθες το απόγευμα, όταν εμφανίστηκε σε προκαθορισμένη συνάντηση για να παραλάβει τη βαλίτσα .

Επιπλέον προέκυψε ότι, εντολείς και διαμεσολαβητές για τη μεταφορά και τη φύλαξη των ναρκωτικών είναι ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 25χρονος Ηρακλειώτης οι οποίοι κρατούνται για άλλα αδικήματα στις Φυλακές Αλικαρνασσού, όπου και συνελήφθησαν.

Στην υπόθεση εξετάζεται η εμπλοκή μιας γυναίκας, η οποία αναζητείται ως μεταφορέας της ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου.

Στην κατοχή του 51χρονου βρλεθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ αλλά δυο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν στην κατοχή του 25χρόνου και στο κελί του 23χρονου συλληφθέντα, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook