Ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα καθόδου προς Γιόφυρο της Λ. 62 Μαρτύρων.

Το Τμήμα Οδοποιίας της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ξεκινούν εργασίες για τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και στη συνέχεια εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων  (βόρειο ρεύμα), στο πλαίσιο του έργου:  «Διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινοχρήστους και αθλητικούς χώρους – 3ο υποέργο : Συντήρηση Λεωφόρου 62 Μαρτύρων». 

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κάθοδος της Λ. 62 Μαρτύρων (προς κόμβο Γιόφυρο) από τη συμβολή της με την οδό Πετράκη έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθέρνης, για το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου, θα παραμείνει κλειστή. Παράλληλα σύμφωνα με Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου θα ληφθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στη συμβολή των οδών Ελευθέρνης και Λεωφ. 62 Μαρτύρων, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων που κατευθύνονται προς Γιόφυρο και θα εκτρέπονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της  Λεωφ. 62 Μαρτύρων το οποίο θα έχει μετατραπεί σε διπλής κατεύθυνσης. 

Απαγορεύεται η πρόσβαση των οχημάτων στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων από την οδό Ισαύρων η οποία στο τμήμα της από την οδό Ελευθέρνης έως τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων θα παραμένει κλειστή.

Η οδός Γεωργ. Μαρκατάτου (Ένωση Ηρακλείου) θα παραμείνει κλειστή προς την Λεωφ. 62 Μαρτύρων.

Οι οδοί Παύλου Μελά, Λεβήνου και Πατρ. Μελετίου θα παραμείνουν ανοιχτές προς την άνοδο της Λεωφ. 62 Μαρτύρων, ενώ η κίνηση προς Γιόφυρο θα γίνεται μέσω εκτροπής στο ρεύμα ανόδου, το οποίο θα έχει μετατραπεί σε διπλής κυκλοφορίας.

Η οδός Αντ. Δομαλάκη από τη συμβολή της με την οδό Πηρουνάκη έως τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων θα παραμείνει κλειστή.

Οι οδοί Βαλαωρίτη και Δροσίνη από τη συμβολή τους  με την οδό Καβάφη θα παραμείνουν κλειστές.

Σε όλο το μήκος της Λ. 62 Μαρτύρων, όπου θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook