Πυροβόλησε χωρίς λόγο το αδέσποτο!

Ακόμα μια “εν ψυχρώ” δολοφονία ζώου, αυτή τη φορά σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο (στο χωριό Πυρί). Κάτοικος της περιοχής έβγαλε καραμπίνα και σκότωσε ένα μικρό αδέσποτο σκυλάκι χωρίς να υπάρχει αιτία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ωστόσο, η οποία μετά από έρευνα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος αυριο οδηγειται στον Ανακριτή.

Για το γεγονός αυτό ενημερώνει με ανάρτησή της και με φώτο του άτυχου αδέσποτου σκυλιού, η πρόεδρος της Πανελλήνίας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη:
 
Σήμερα το μεσημέρι ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά απο μάρτυρα για την εν ψυχρώ δολοφονία ενος μικρού σκυλιου αδεσποτου που καθόταν ήσυχο το καημένο δίπλα σε ένα καδο σκουπιδιών.
Ο ΦΟΝΙΑΣ πέρασε με το αυτοκινητό του ,εβγαλε την καραμπίνα και το εκτέλεσε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο ενω στη συνέχεια πέταξε το αψυχο σωματάκι του στα χωράφια .
Ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλειου , κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής ,πήγαν στο χωριό και τον συνέλαβαν σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας .Εγιναν με εξαιρετική ταχύτητα και υποδειγματικά όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αυριο οδηγειται στον Ανακριτή ,ο οποίος θα αποφασίσει ή για την προσωρινή του κράτηση ή για κατ οικον περιορισμό
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλειου ,τους δεκαδες αστυνομικούς που εκαναν την επιχειρηση εντοπισμου του με τρόπο παραδειγματικό
Αν ολοι οι αστυνομικοί λειτουργούσαν έτσι θα ειχε περιοριστει η εγκληματικότητα κατα των ζώων κατα 50%
Τουλάχιστον το δύστυχο ζώο θα δικαιωθει .


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook