Πολλοί λύσαξαν από την εικαστική σύνθεση στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Έχουν αλλεργία σε θρησκεία και Ένοπλες Δυνάμεις και δεν το έκρυψαν ποτέ άλλωστε.

Άσε που πολλοί απ’ αυτούς είναι ως γνήσιοι εκπρόσωποι της Τουρκίας εσωτερικού υπέρ του ισλάμ και των γενίτσαρων.

Αντίστοιχη είναι και η αντίληψη τους περί δημοκρατίας.
Όσο για τέχνη …Ας θυμηθούμε τα παλλόμενα πέη του χρυσοπληρωμενου καλλιτέχνη που μάζεψαν, και τα ποιήματα του συντρόφου Κουράκη.

Αν έβαζαν άλλα θέματα πιο ιδιαίτερα (…) και “διαφορετικά” ή κάνενα Κουφοντήνα θα κάνανε χαρές και πανηγύρια.

Για να μην θυμηθώ τα κλαρίνα του Πάνου Καμμένου στο Σύνταγμα σε εθνική επέτειο,που ήταν όχι απλά αποδεκτά αλλά και με διθυραμβικές κριτικές στολισμένα από τα δικά τους πάντα μέσα.

Ότι δεν το νιώθουν δικό τους οι σύντροφοι, και δεν το ορίζουν, είναι ενοχλητικό και πρέπει να καεί στην πυρά όπως οι αθώοι της Marfin Bank που κατά τους δολοφόνους τους,  εγκληματίσαν επειδή εργάστηκαν σε μέρα απεργίας. Για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.

Οι γνωστές αλλεργίες στις αξίες και τις έννοιες περί πατρίδας σημαίας γλώσσας θρησκείας οικογένειας παρελάσεων όχι μόνο δεν τους εγκατέλειψαν ποτέ αλλά φούντωσαν ανεξέλεγκτα.

Όταν είναι να βγούμε με στελιάρια να βαρέσουμε  κάνα αστυνομικό που παίζει το κεφάλι του για 800€, όταν είναι να κάνουμε εκστρατεία με μολότοφ για να κάψουμε και να λεληλατήσουμε δημόσια περιουσία και τα μαγαζάκια του μεροκαματιάρη, ή με βόμβες να σκορπίσουμε το θάνατο είναι όλα μέλι, ιδανικά και ιδεώδη και ίσως ακόμα και ηθικό πλεονέκτημα.

Ακόμη και ο Αξαρλιάν λένε οι ίδιοι αυτοί που σήμερα κουνούν δάχτυλο, ήταν μια τυχαία παράπλευρη απώλεια …

Ένα μάτσο ( γιατί δεν είναι παραπάνω ) φασίστες, τρομοκράτες και τραμπούκοι κάνανε τη χώρα μπάχαλο τα τελευταία χρόνια με τις ιδέες τους και τις βρώμικες δουλειές τους από τις ΜΚΟ μέχρι τους χασικλήδες και τα πρεζάκια που μπαινοβγαίνανε άπλυτοι στα Υπουργεία και πιο ψηλά.

Ευτυχώς πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Κωνσταντίνος Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook