«Είχε μερικά παραπάνω κιλά, αλλά ήταν υγιής και δυνατός» δήλωσε η μητέρα του

Ακόμη ένα δείγμα ότι ο κορονοϊός δεν «κοιτάει» ηλικίες, παρότι καταβάλει περισσότερο τις πιο ευπαθείς ομάδες, έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία. Στο Νησί έχει προκληθεί σοκ από τον θάνατο σε ηλικία μόλις 19 ετών ενός παλαιστή, του Κάμερον Γουέλινγκτον. Μάλιστα, δεν κατάφερε να επικρατήσει σε αυτήν τη μάχη, την πιο σημαντική που έδωσε, λίγες ώρες αφότου εισήχθη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα birminghammail.co.uk, ο νεαρός ήταν με συμπτώματα του ιού από τις 10 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν και έτσι η μητέρα του, Τζέιν, τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Walsall Manor» του Γουόλσολ στις 18 του μήνα, εν μέσω ανησυχιών που της δημιούργησε το γεγονός ότι ο γιος της ανέπνεε όλο και περισσότερο με δυσκολία.

Η Τζέιν τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο, μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον Καμ, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε πως η κατάσταση του 19χρονου ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς και την ομάδα τους να προχωρούν σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια ο Γουέλινγκτον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Glenfield» του Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί υποβλήθηκε και σε άλλη επέμβαση, στην καρδιά αυτήν τη φορά, στην οποία είχε εμφανίσει πρόβλημα.

Τελικά ο φέρελπις παλαιστής δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του και επίσημα με κορονοϊό. Μάλιστα, οι γονείς του κατάφεραν να βρεθούν στο πλάι του, παρότι είχαν επίσης βρεθεί θετικοί, φορώντας ειδική προστατευτική στολή μέσα στη ΜΕΘ.

Ο εκλιπών ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός, που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά, αλλά ήταν υγιής και δυνατός».

Και συμπλήρωσε: «Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα». Ωστόσο, εκεί αποδείχθηκε ότι ήταν η αρχή του τέλους στο νήμα της ζωής του.

Δείτε τον Καμ στη δράση:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook