Την ώρα που η χώρα παλεύει να ρίξει τον αριθμό των κρουσμάτων καθώς το ΕΣΥ ασφυκτιά, καθώς δεκάδες επαγγελματικές ομάδες από το lockdown πλήττονται και κυρίως, καθώς καθημερινά θρηνούμε νεκρούς, η ΕΛΜΕ Χανίων ανακοινώνει ότι πραγματοποιεί απεργία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου την οποία θα συνοδεύσει με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων! 

Ο λόγος που η ΕΛΜΕ Χανίων προχωρά σε αυτή την πράξη είναι για να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου μια εβδομάδα πριν, αλλά και για να διεκδικήσει και άλλα αιτήματα όπως την ενίσχυση του ΕΣΥ και την επίταξη κλινικών προφανώς για την πανδημία, την ώρα που οι ίδιοι διοργανώνουν συγκέντρωση στην πλατεία….

Για την ακρίβεια έχουν πλειάδα αιτημάτων τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ

Στην ανακοίνωσή τους πάντως υποστηρίζουν ότι θα τηρήσουν μέτρα προστασίας. Πληροφοριακά το να φοράς μάσκα και δη για πολλούς κάτω από τη μύτη, δεν είναι τήρηση μέτρων ασφαλείας. Μέτρα ασφαλείας είναι πχ μόνο αυτά που τηρεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στις συγκεντρώσεις του, αυτές που είναι με μάσκες παρατεταγμένοι τηρώντας όλοι αποστάσεις περίπου 1,5 μέτρου δεξιά, αριστερά, μπροστά και πίσω.

Αν καταφέρουν να το κάνουν αυτό, τότε ναι θα έχουν καταφέρει να τηρήσουν μέτρα προστασίας, αλλά την ίδια στιγμή δε θα βγάλουν από πάνω τους την κατηγορία ότι θεωρούν πως υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους πολίτες, οι μεν που τηρούν τον νόμο από σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους και οι δε που κάνουν ό,τι θέλουν γιατί έτσι το θέλουν, χωρίς να έχουν καμία συνέπεια και βγάζοντας κοροϊδευτικά τη γλώσσα στους υπόλοιπους.

Συγγνώμη διόρθωση!

Θα έχουν μια συνέπεια. Την οργισμένη σκέψη όσων πολιτών αγωνιούν γιατί είναι οι ίδιοι ή έχουν δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους ηλικιωμένους, ασθματικούς, καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς… 

Εύγε… κύριοι της ΕΛΜΕ Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook