Ο επαγγελματίας του χόκεϊ επί πάγου είχε καλές προθέσεις, όμως η έλλειψη τεχνικής τον πρόδωσε

Όσο καλές προθέσεις κι αν είχε ο επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ επί πάγου, Άνταμ Γκοντέτ, παίρνοντας την απόφαση να προσφέρει ένα αισθησιακό χορό στη γυναίκα του στην δεξίωση του γάμου τους, η… έλλειψη τεχνικής τελικά τον πρόδωσε. Την ξεκαρδιστική σκηνή του καταστροφικού lap dance που εκτυλίχθηκε τη βραδιά του γάμου τους, πριν από μερικούς μήνες, μοιράστηκε πρόσφατα η σύζυγος του παίκτη των Βανκούβερ Κανάκς, με τη λεζάντα «Πώς ο άνδρας μου κατέστρεψε τη βραδιά του γάμου μας, μέρος 1», ενώ στη συνέχεια πόσταρε σε νέα της ανάρτηση την πλήρη βερσιόν του βίντεο.

Στο κλιπ που αναπαράγουν πολλά διεθνή ΜΜΕ, ο γυμνόστηθος γαμπρός ξεκινά να χορεύει αισθησιακά μπροστά από την καθισμένη σε καρέκλα γυναίκα του, ενώ οι καλεσμένοι επευφημούν και τον χειροκροτούν ενθουσιασμένοι. Η όμορφη νύφη δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που μια φιγούρα πάει τελείως… στραβά, και ο γαμπρός καταλήγει να την κλωτσήσει στο πρόσωπο.

Αυτό ήταν φυσικά και το τέλος του… σύντομου αισθησιακού χορού, με τον εμφανώς ανήσυχο Γκοντέτ να προσπαθεί να παρηγορήσει τη νύφη με ένα φιλί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια απαντωντας στα σχόλια των followers της, το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό και το κεφάλι της κουδουνιζε για αρκετή ώρα. «Έκλαψα λίγο κι εκείνος αισθανόταν πολύ άσχημα, όμως όλα πήγαν καλά και καταλήξαμε να το γλεντάμε μέχρι τις 8 το πρωί με τους κολλητούς μας φίλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook