Συνελήφθη μετά από 5μηνη "δράση".

Εξιχνιάστηκαν σήμερα 24.11.2020 το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, έξι υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων πού διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Έλληνα που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το συγκεκριμένο άτομο κατά το χρονικό διάστημα από την 01.06.2020 έως την 15.10.2020 διέπραξε τις εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 9500 ευρώ, χρυσή λίρα, συλλεκτικά χαρτονομίσματα και κέρματα, συλλογές γραμματοσήμων και προσωπικά έγγραφα.

Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στην οικία και σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατά τα διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γεωργικά εργαλεία και δύο ηλεκτρικά εργαλεία την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο με το οποίο πραγματοποιούσε αξιόποινες πράξεις. Μάλιστα βρέθηκε στην κατοχή του και όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.