Μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει – ξανά – στην καθημερινότητά μας, η Black Friday όμως, δεν δείχνει να επηρεάζεται καθόλου.

Αυτό αποτελεί και την ιδανικότερη αφορμή έτσι ώστε να βελτιώσουμε το κλίμα στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρομε αφυγραντήρες και κλιματιστικά υψηλών αποδόσεων από την Di BabboClimatecnica.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δεκάδες νέα προϊόντα κάνουν πρεμιέρα μεαπίστευτα χαμηλές τιμές στο eShop Di Babbo Climatecnica, ενώ σταθερέςπαραμένουν όλες οι πρόσθετες παροχές της αξιόπιστης εταιρείας, όπως είναι:

  • Τα δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.
  •  Οι καλύτερες τιμές της αγοράς.
  •  Οι πολλές άτοκες δόσεις.
  • Οι πολυετείς εγγυήσεις.
  •  Η άμεση ανταπόκριση από τα συνεργεία τεχνικής εξυπηρέτησης.

Στην Di Babbo Climatecnica μας περιμένει επίσης και μια πλούσια συλλογή σε ηλιακούς θερμοσίφωνες με τα μοντέλα κορυφαίων εταιρειών, σε προσφορές…Black Friday!

Κι επειδή έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια χώρα όπου χαιρόμαστε τον ήλιοτην μεγαλύτερη περίοδο του έτους – ειδικά στην Κρήτη τα επίπεδα ηλιοφάνειαςαγγίζουν το 80% της διάρκειας του έτους – η αξιοποίηση της ενέργειας του ήλιου γιατην παραγωγή ζεστού νερού προσφέρει ασύγκριτη οικονομία, συμβάλλει στηναντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού μαςαποτυπώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica,Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook