Τα τελευταία χρόνια το ποδήλατο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα, είτε ως μεταφορικό μέσο είτε ως μέσο εξάσκησης. Αρκετές ελληνικές πόλεις έχουν ξεχωριστούς ποδηλατόδρομους και είναι γεγονός ότι η ποδηλασία αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές! 

Ακόμη, τα τελευταία χρόνια τα ποδήλατα πόλης έχουν γίνει πιο εύκολα στην οδήγηση για αναβάτες κάθε ηλικίας.  

Πώς θα ωφεληθείτε από το ποδήλατο;
Η πρώτη -και σημαντικότερη- θετική επίδραση της ποδηλασίας επέρχεται στη σωματική μας ευεξία. Πρώτα απ’ όλα η ποδηλασία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα κι έπειτα το μυϊκό και το σκελετικό. Πολύ σημαντικές είναι, επίσης, και οι ψυχολογικές επιδράσεις του ποδηλάτου. Έχει αποδειχθεί ότι μια βόλτα με το ποδήλατο προσφέρει ψυχική ικανοποίηση και απομακρύνει το άγχος που μπορεί να έχει συσσωρευτεί εξαιτίας της καθημερινής ρουτίνας. Επιπλέον, συμβάλλει στην βελτίωση της καρδιοαγγειακής και αναπνευστικής λειτουργίας.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα ποδήλατα εκείνα που ξεχωρίσαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα bikestation.gr.

Για τις ποδηλάτισσες της πόλης
Το γυναικείο ποδήλατο πόλης Orient 28'' Classic 6 speed έχει σκελετό σιδερένιο. Με γεωμετρία που επιτρέπει όρθια θέση στον αναβάτη που στοχεύει στην άνεση, είναι το ιδανικό ποδήλατο για μετακινήσεις εντός πόλης. 

Στον εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται 6 ταχύτητες Shimano, χειριστήριο περιστροφικό Shimano, V-Brakes φρένα αλουμινίου, φανάρια μπαταρίας, φτερά, σχάρα, καλάθι και GEL σέλα. Διατίθεται με 3 χρόνια εγγύηση για το σκελετό.

 


 

Ποδήλατο για να πάρετε τα …βουνά
Το αλουμινένιο ποδήλατο Mountain 27’5 Drag ZX3 είναι εξοπλισμένο με 21 ταχύτητες Shimano και μηχανικά δισκόφρενα. Διαθέτει τροχούς αλουμινίου και ανατομική σέλα με μπλοκάζ.

 

Για τους μικρούς μας φίλους
Από την εταιρεία Alpina έρχεται με ...αγάπη για τους μικρούς μας φίλους το Alpina Beleno 20’’. Το ποδήλατο διαθέτει ενισχυμένο σκελετό και σταντ για τη στήριξή του.


 

Στο bikestation.gr θα βρείτε το δικό σας ποδήλατο, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τα πιο αναγνωρισμένα brands της αγοράς. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε, επίσης, ανταλλακτικά και αξεσουάρ ποδηλάτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!