Συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς από την ΕΛΜΕ και τον ΣΕΠΕ Χανίων.

Η ΕΛΜΕ Χανίων αλλά και ο ΣΕΠΕ προχώρησαν σε αυτή την πράξη για να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου μια εβδομάδα πριν, αλλά και για να διεκδικήσουν και άλλα αιτήματα όπως την ενίσχυση του ΕΣΥ και την επίταξη κλινικών προφανώς για την πανδημία, την ώρα που οι ίδιοι διοργανώνουν συγκέντρωση στην πλατεία….

Δείτε τα αιτήματα της ΕΛΜΕ 

“Απεργούμε για τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης που δεν στηρίζει το σύστημα υγείας. Τα σχολεία παραμένουν εκτεθημένα και ζητούμε να σταματήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία. Αυτός είναι ο φυσικός τους χώρος. Διεκδικούμε επίσης να είναι 15 μαθητές ανά τμήμα”, τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Χανίων Αντώνης Τσαλαπάκης.

“Η κυβέρνηση επί 8 μήνες δεν θωράκισε το σύστημα υγείας, ενώ επιδεικνύει γενικά έναν κυνισμό. Εάν παλέψουμε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που μας εκθέτει, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για όλους”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων Γιάννης Κυριακάκης. 

Σε ό,τι αφορά την συγκέντρωση ακολουθήθηκαν τα μέτρα πρόληψης. Επιδιώχθηκε να τηρηθούν οι αποστάσεις ενώ αποφασίστηκε, σε συνεννόηση με την αστυνομία να μη γίνει πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook