Το φυλλάδιο της Black Friday με τις προσφορές έως -70%, γίνεται η καλύτερη αφορμή για να επισκεφθείτε το skordilakis.gr και να κάνετε τις αγορές σας.

Το κατάστημα Σκορδυλάκης, ένα από τα πλέον ιστορικά καταστήματα των Χανίων, περνά επιτέλους στη νέα ψηφιακή εποχή, με ένα ολοκαίνουργιο e-shop!

Με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών του, το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Σκορδυλάκης, σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και διαδικτυακά, σαν να βρίσκεστε στο κατάστημα της οδού Περίδου.

Εδώ και μερικές ημέρες, κάνοντας click στο www.skordilakis.gr, μπορείτε να δείτε τις βασικές κατηγορίες προϊόντων, όπως λευκές συσκευές, εικόνα-ήχος, gaming, computing, τηλεφωνία, κλιματισμός-θέρμανση κ.α. Τα προϊόντα συνοδεύονται με αναλυτική περιγραφή, τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, ώστε να έχετε μια συνολική εικόνα για τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Και αν θέλετε επιπλέον πληροφορίες, το τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος, βρίσκεται στη διάθεση σας με 6 τηλέφωνα, για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή: 28210 99178 – 28210 94386 – 28210 75930 – 28210 83373 – 28210 73855 – 28210 71205 ή στέλνετε τα μηνύματα σας στο email: skordepe@otenet.gr

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού κατά τη διάρκεια του lockdown είναι καθημερινά μεταξύ 09:00 – 16:00.

Κάνοντας τις αγορές σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, η παραγγελία σας ετοιμάζεται άμεσα και γίνεται παράδοση στην πόρτα σας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από τους μεταφορείς της εταιρείας και φυσικά με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Ενημερωθείτε για τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής και τη δυνατότητα δωρεάν εγκατάστασης (όταν αυτό είναι εφικτό).

Και μην ξεχνάτε… όπως πάντα, ο Σκορδυλάκης βρίσκεται “μαζί σας και μετά την πώληση!”.

Το e-shop εμπλουτίζεται καθημερινά με ακόμα περισσότερα προϊόντα και γίνεται ακόμα .ιο λειτουργικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μείνετε συντονισμένοι…

Το νέο φυλλάδιο Black Friday σας δίνει αφορμές για ψώνια

Το κατάστημα Σκορδυλάκης, έχει ετοιμάσει ένα φυλλάδιο αποκλειστικά με προσφορές Black Friday, με τιμές που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού και εκπτώσεις από 30% έως και 70%.

Επώνυμες τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, tablets, smartwatch, gadgets, συστήματα ήχου και άλλα βρίσκονται στη διάθεση σας με εκπληκτικές τιμές.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ Black Friday, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook