Μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδέθηκε με μαθητές των Χανίων και απάντησε στις απορίες τους

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με παιδιά της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων και απάντησε στις ερωτήσεις τους – για τον κορωνοϊό, το εμβόλιο, την επιστροφή στα θρανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις για την επαναλειτουργία των σχολείων, τις εκδρομές, την άθληση των παιδιών, τις ευκαιρίες να αφιερώνουμε χρόνο στην οικογένειά μας δίχως να προσηλωνόμαστε στην οθόνη ηλεκτρονικών συσκευών, τη στρατηγική εμβολιασμού αλλά και για τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα forum επικοινωνίας των Ελλήνων μαθητών με συνομηλίκους τους στο εξωτερικό, οι οποίοι επίσης βιώνουν την πραγματικότητα της πανδημίας. Δεσμεύθηκε μάλιστα ότι θα φέρει την πρόταση της μικρής Κατερίνας για σύνδεση με παιδιά από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη φυσική παρουσία στην τάξη αλλά η τεχνολογία προσφέρει εργαλεία να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για το ότι τηρούν τα μέτρα και για τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχουν στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο για όλους, όμως τα καταφέρνουμε, διορθώνουμε τις αδυναμίες μας και όπου μπορούμε γινόμαστε καλύτεροι.”

Δείτε το βίντεο από τη σύνδεση:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook