Από κόμβο Αγίων Αποστόλων έως κόμβο Χρυσή Ακτής λόγω έργων ύδρευσης – Δείτε την παράκαμψη

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης συνολικού μήκους 1.300 μ. στην Π.Ε.Ο. Κισσάμου-Χανίων, για τα οποία απαιτείται παράκαμψη της κυκλοφορίας, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. 

Ήδη από τη Δευτέρα 23-11-2020 ισχύει παράκαμψη για το 1ο τμήμα εργασιών μήκους περίπου 200μ. μεταξύ των διασταυρώσεων της Π.Ε.Ο. με την οδό Αγίων Αποστόλων και την οδό Νεάρχου.  

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου τμήματος θα εκκινήσουν οι εργασίες στο 2ο τμήμα μήκους περίπου 630μ. και θα γίνει παράκαμψη της κυκλοφορίας από Κίσσαμο προς Χανιά στον κόμβο των Αγίων Αποστόλων έως και την επιστροφή στην Π.Ε.Ο. από τον κόμβο Χρυσή Ακτής (οδοί Νεάρχου και Δασκαλογιάννη αντίστοιχα). Επίσης και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο, η παράκαμψη της κυκλοφορίας θα γίνεται από τον κόμβο της Χρυσής Ακτής έως και την επιστροφή στην Π.Ε.Ο. από τον κόμβο των Αγίων Αποστόλων. Επιπλέον ανάλογα με την πρόοδο του έργου (κατ’ εκτίμηση από Δευτέρα 30-11-2020 έως Τετάρτη 2-12-2020) και προκειμένου να γίνουν οι εργασίες στη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. με την οδό Νεάρχου θα απαιτηθεί η ευρύτερη παράκαμψη μέσω των οδών Δασκαλογιάννη και Αγίων Αποστόλων.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις γίνονται στα πλαίσια του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ – ΣΟΥΔΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»  προϋπολογισμού 1.370.000€ (χωρίς ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».  

Ζητώντας την κατανόηση των οδηγών συμπολιτών η ΔΕΥΑΧ παρακαλεί για την όσο το δυνατόν χρήση εναλλακτικών διαδρομών. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook