Η ερωτική αντιζηλία στα άκρα – Δείτε γιατί συνελήφθη η 29χρονη από τη Φλόριντα

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ήθελε να εκδικηθεί τη νέα σύντροφο του πρώην καλού της και έφτασε το πράγμα πολύ μακριά. Έστησε λοιπόν έναν ψεύτικο λογαριασμό σε υπηρεσία γνωριμιών με τα πραγματικά στοιχεία της γυναίκας και διαφήμιζε βραδιές «τσάμπα μεθαμφεταμίνης σήμερα», τις οποίες έστελνε σε άντρες που αναζητούσαν σεξ.

Η 29χρονη Vanessa Marie Huckaba έφτιαξε το πλαστό προφίλ «Islandbabe1234» στην ιστοσελίδα γνωριμιών Seeking Arrangement, περιλαμβάνοντας τα πραγματικά στοιχεία της άτυχης γυναίκας: φωτογραφία, διεύθυνση, τηλέφωνο, ακόμα και το όνομά της.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που εξασφάλισε η εφημερίδα «The Miami Herald», «πολλοί ξένοι ήρθαν στην οικία του θύματος μετά». Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του σερίφη της κομητείας, Adam Linhardt, αναφέροντας πως η γυναίκα λάμβανε ακόμα και γυμνές φωτογραφίες των επίδοξων παρτενέρ.

Το 36χρονο θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι η Huckaba, με την οποία δεν έχουν γνωριστεί ποτέ, άρχισε να την παρενοχλεί από τον Οκτώβριο, όταν σύναψε δεσμό με έναν άντρα που διατηρούσε πριν εξάμηνη σχέση με την 29χρονη.

Η 36χρονη δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα από τη Huckaba. Ένα από αυτά έγραφε: «Νομίζεις πως τα μηνύματα είναι μοχθηρά; Σειρά έχει το σπίτι και η δουλειά σου».

Το θύμα πήγε κάποια στιγμή στην αστυνομία και στα τέλη Οκτωβρίου εκδόθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της 29χρονης, η οποία ωστόσο δεν είχε σκοπό να σταματήσει. Κάθε άλλο.

Τότε ήταν που έστησε το ψεύτικο προφίλ, δελεάζοντας άντρες με ναρκωτικά για εφήμερο σεξ στο σπίτι της 36χρονης.

Τη συνέλαβαν την προηγούμενη βδομάδα, βγήκε ωστόσο την ίδια μέρα πληρώνοντας τα 5.000 δολάρια για την αποφυλάκισή της. Η υπόθεσή της θα εκδικαστεί πολύ αργότερα…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook