Σε αναμονή για τις εξηγήσεις από τον ιατροδικαστή της Νάξου που θα κάνει τη νεκροτομή –  Δεν βρέθηκε κοντά στην σορό κάποιο δοχείο με εύφλεκτο υλικό

Πυροσβέστες και αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το ξενοδοχείο “Nikos Villas” στην Οία της Σαντορίνης, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν πώς βρήκε τον θάνατο ο 69χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας Νίκος Χ., που βρέθηκε απανθρακωμένος στον χώρο της ρεσεψιόν.

Οι κηλίδες αίματος που εντόπισαν οι αστυνομικοί δίπλα στο πτώμα του 69χρονου στρέφουν αρχικά τις έρευνες προς την κατεύθυνση της ανθρωποκτονίας, ωστόσο η σορός είναι καμένη και δεν φαίνονται ίχνη τραύματος. Την εξήγηση θα δώσει ο ιατροδικαστής από τη Νάξο που θα κάνει τη νεκροτομή, ενώ θα ζητηθεί και ιστολογική και αιματολογική εξέταση.

Πάντως, από την επιτόπια έρευνα δεν βρέθηκε κοντά στην σορό κάποιο δοχείο με εύφλεκτο υλικό, που να παραπέμπει στην εκδοχή της αυτοπυρπόλησης. Υπενθυμίζεται ότι στο ξενοδοχείο έφτασαν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς ειδοποιήθηκαν για μικρής έκτασης πυρκαγιά. Όμως, διαπίστωσαν ότι αυτό που φλεγόταν ήταν η σορός του άτυχου επιχειρηματία και οι φλόγες δεν είχαν επεκταθεί.

Όταν εντόπισαν τις κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του 69χρονου, κάλεσαν την τοπική Αστυνομία, που πριν από λίγες ημέρες αναβαθμίστηκε σε Υποδιεύθυνση. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει κλαπεί κάτι πολύτιμο από το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο, ένα από τα πιο γνωστά στην Οία, πράγμα που ίσως τεκμηριώσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας με κίνητρο την ληστεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook