Το χρονικό της κόντρας ανάμεσα στον παρουσιαστή και την πρώην βουλευτή

Το πρωί της Πέμπτης το protothema.gr αποκάλυψε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης στην πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, επειδή – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στο επίμαχο δικόγραφο – τον προσέβαλε στο πλαίσιο της εκπομπής του με θέμα τον κορωνοϊό.

«Τα παίρνετε από τη ΝΔ, τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα», η φράση της κ. Αυλωνίτου που δυναμίτισε το κλίμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κ.Αυλωνίτου συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλα Ορνεράκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει τη σύλληψη αναφέροντας πως όταν ενημερώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου για την κατάθεση μήνυσης εις βάρος της, μετέβη οικειοθελώς εκεί με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει.

«Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα. Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη σκυτάλη πήρε ωστόσο ξανά, πριν από λίγο, η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος εκπροσωπείται από τους δικηγόρους Θέμη Σοφό και Δημήτρη Ράπτη, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της κ. Αυλωνίτου και αποδεικνύοντας ταυτόχρονα με έγγραφα τα πραγματικά περιστατικά:

«Η κυρία Αυλωνίτου συνεχίζει να διασύρει διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις όχι μόνο τον παρουσιαστή κύριο Μαίνανδρο Φουρθιώτη, μετά την δημόσια και βάναυση συκοφαντική προσβολή της προσωπικότητάς του από τον ”αέρα” της τηλεοπτικής εκπομπής ”ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE” ,του τηλεοπτικού σταθμού ”EPSILON TV”, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία. Με συνεχείς δηλώσεις της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, διαψεύδει το χρονικό της σύλληψής της , έτσι όπως αυτό εμφανίζεται στο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου την 25η Νοεμβρίου του 2020. Σύμφωνα με το έγγραφο της Αστυνομίας η κυρία Αυλωνίτου συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υπηρεσίας και κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης και κατ’ εντολή του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης κυρίου Ορνεράκη Νικολάου, αφέθηκε ελεύθερη. Δημοσιεύουμε το ακριβές αντίγραφο συμβάντων , έτσι ώστε να γίνει άμεσα κατανοητό το θράσος και η αμετροέπεια που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη , η οποία με κατά συρροή ψέματα επιχειρεί ν’ αλλοιώσει πλήρως το χρονικό της βίαιης προσβολής προσωπικότητας του κυρίου Μαίνανδρου Φουρθιώτη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook