Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε την πρόταση που θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αρχηγούς των κομμάτων σχετικά με το εμβόλιο.

Μπορεί ακόμα τα εμβόλια στην χώρα μας, όπως και σε καμία άλλη της Ευρώπης, να μην έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο από την κυβέρνηση ήδη καταρτίζεται ένα σχέδιο σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους υπεύθυνους για την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, είναι αυτό του κόσμου που παραμένει επιφυλακτικός στο να εμβολιαστεί.

Πριν μερικές μέρες, ο Κυριακός Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως θα κάνει πρώτος το εμβόλιο για να δώσει το καλό παράδειγμα και να δείξει οτι έχει εμπιστοσύνη στην ασφάλεια, ενώ το πρωί του Σαββάτου ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε και μία άλλη λεπτομέρεια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο Πρωθυπουργός θα καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων να εμβολιαστούν μαζί του, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν το παράδειγμα. «Ο πρωθυπουργός θα καλέσει πολιτικά πρόσωπα να εμβολιαστούν πρώτοι ως παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook