Μόνιμη έξοδο από το lockdown μπορεί να κάνουν ένας ή περισσότεροι τυχεροί του ΤΖΟΚΕΡ απόψε, καθώς το μεγάλο έπαθλο της κλήρωσης του παιχνιδιού έχει εκτοξευτεί στα 2.222.222 ευρώ.

Η συμμετοχή στη μεγάλη αποψινή κλήρωση από το σπίτι είναι απλή υπόθεση. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους για τα δυάρια του ΤΖΟΚΕΡ θα χρειαστούν μόνο ένα κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Η διαδικασία εγγραφής και κατάθεσης δελτίου
Το πρώτο βήμα είναι να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο  tzoker.gr από τον υπολογιστή σας ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία θα κατεβάσετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής. Δημιουργείτε το λογαριασμό σας, επιλέγοντας το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε.  Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε αριθμούς και να δημιουργήσετε το δελτίο σας μέχρι τις 21:30, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook