Τι συνέβη;

Ένα αρκετά συχνά φαινόμενο στο διαδίκτυο και ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι celebrities να πέφτουν θύματα διαδικτυακών απατών. Επιτήδειοι δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας ονόματα και φωτογραφίες γνωστών Ελλήνων, χωρίς φυσικά να παίρνουν τη νόμιμη άδειά τους.

Κάτι τέτοιο ανακάλυψε και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως υπάρχουν αρκετά ψεύτικα accounts με το όνομά του. Όπως έγραψε ο ίδιος, πρόκειται να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

«Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομά μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media… Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης».

Πηγή: tlife.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook