«Να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», είπε ο Νότης Σφακιανάκης, την ώρα που αποχωρούσε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.  

Προθεσμία, προκειμένου να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου, ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και οπλοφορία, σε τυπικό έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πλέον κατηγορούμενος, καθώς εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη που ασκήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση. Μ’ εντολή του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος έως ότου  δικαστεί.

«Να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο»

Αποχωρώντας από την δικαστική αίθουσα, ο τραγουδιστής είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

Σύμφωνα με τον συνήγορο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, στο πρόσωπο του οποίου δόθηκε η προθεσμία, επειδή παρίσταται σε δικαστήριο εκτός Αθηνών:

«Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια, λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

[Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News]

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».

Πηγή: ieidiseis.gr