Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του στις οποίες βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό δημοσιοποίησε στο ιστολόγιό του ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Τις ευχαριστίες του στον Χριστό και την Παναγία απευθύνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό και παρέμεινε σε κατ’ οίκον καραντίνα. Μάλιστα όταν οι γιατροί τον κάλεσαν να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ρίου, καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του, εκείνος αρνήθηκε.

«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο! » έγραψε στο blog του.

Και συνέχισε:

«Δοξάζω και ανυμνώ τo Άγιον Όνομά Του, πρός Τον Οποίον δεν έπαυσα να μονολογώ την ευχήν: “Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλόν”! Ευγνωμονώ την Παναγία μας, προς την Οποίαν παρακλητικώς προσευχόμενος, επισφράγιζα πάντοτε την προσευχήν μου με τα λόγια: “Την πάσαν ελπίδα μου εις Σε ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου”».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook