Σοκαρισμένος ο πατέρας, δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε η πρώην γυναίκα του και ο σύντροφός της
 
Μια μητέρα και ο φίλος της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στην Αυστραλία, καθώς άφησαν την τριών ετών κόρη της για 5 ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.
 
Ο πατέρας δήλωσε «σοκαρισμένος» στο δίκτυο 7 News, χάνοντας με τον τραγικό αυτό τρόπο τη μικρούλα Rylee Rose Black.
 
Την άφησε στο αυτοκίνητο η μαμά της, κάτω από τον καυτό ήλιο. Στους 33 βαθμούς Κελσίου είχε σκαρφαλώσει εκείνη τη μέρα (27 Νοεμβρίου) ο υδράργυρος, οι ειδικοί που μίλησαν ωστόσο στο 7 News είπαν ότι η θερμοκρασία εντός του οχήματος μπορεί να έφτασε ακόμα και στους 70 βαθμούς.
 
Η 37χρονη μητέρα, Laura Peverill, τη βρήκε αναίσθητη επιστρέφοντας στο αμάξι και την έτρεξε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ωστόσο να τη σώσουν.
 
Η Peverill και ο σύντροφός της, Aaron Hill, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, όσο ο συγκλονισμένος πατέρας, Pete, έχει άλλες τρεις κόρες να παρηγορεί για την οικογενειακή τραγωδία.
 
«Κανείς δεν πρέπει να βιώνει μια τέτοια απώλεια», γράφει ο πατέρας της στη σελίδα που έστησε στο GoFundMe.
 
Η μαμά και ο φίλος της παραμένουν προφυλακισμένοι ως τις 14 Δεκεμβρίου, που θα ξεκινήσει η δίκη τους. Η εισαγγελία δήλωσε μάλιστα ότι η ανθρωποκτονία είναι η κατάλληλη κατηγορία για τους δυο τους.
 
Όπως είπε και ο επιθεωρητής Dave Miles: «Η κατηγορία για ανθρωποκτονία παραπέμπει στην εγκληματική αμέλεια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την υγεία του παιδιού»...


Πηγή: newsbeast.gr