Πλήρης επιβεβαίωση για επιστροφή του επιδόματος στα 534 ευρώ από τα 800 ευρώ. Με τους πληττόμενους και κλειστούς ΚΑΔ του Νοεμβρίου οι αποζημιώσεις για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Στις 8 Δεκεμβρίου ξεκινούν στο σύστημα «Εργάνη» οι δηλώσεις εργαζομένων και εργοδοτών για τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων μηνός Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, επιβεβαιώνοντας το ethnos.gr για επιστροφή στο επίδομα 534 ευρώ τον Δεκέμβριο, αντί του επιδόματος 800 ευρώ, που ήταν για τον μήνα Νοέμβριο.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και για τον μήνα Δεκέμβριο ισχύον οι ίδιες λίστες κλειστών και πληττόμενων ΚΑΔ που ίσχυαν και για τον Νοέμβριο, με την μόνη διαφορά πως η επιμέτρηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα γίνει για τον Δεκέμβριο στο ποσό των 534 ευρώ. 

Συνεπώς οι δηλώσεις αναστολών για τον Δεκέμβριο στο σύστημα "Εργάνη" θα γίνουν με τους εξής πίνακες ΚΑΔ (για την εβδομάδα 1-7/12 κλειστοί είναι όλοι οι ΚΑΔ που ήταν στις 30/11 κλειστοί και πληττόμενοι όσοι ήταν στις 30/11 πληττόμενοι) : 

Όποιοι ΚΑΔ υπάρχουν στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι, ΙΙ ΙΙΙ και IV χωρίς να έχουν εξαιρέσεις θεωρούνται ΚΛΕΙΣΤΟΙ. Σε αντίθετη θεωρούνται ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΙ.

Δείτε εδώ όλους ΚΑΔ