Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και πάλι εδώ για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του και το διήμερο στο οποίο μπήκαμε θα μας δώσει μια πολύ καθαρή εικόνα του τι θα γίνει για τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης και όχι μόνο.
 
Σήμερα, ο Ολυμπιακός παίζει όποιες ελπίδες συνέχειας της Ευρωπαϊκής του πορείας έχει στη Μασσαλία, όμως εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το δυνατό παιχνίδι που γίνεται στη Μαδρίτη, ανάμεσα στη γηπεδούχο Ατλέτικο που «καίγεται» και την πρώτη και καλύτερη Μπάγερν Μονάχου.
 
Πρόταση στο κουπόνι οπαπ:

Μπορεί οι Γερμανοί να είναι εκ γενετής άνθρωποι που δεν παρατούν τίποτα εξ΄ αρχής, όμως το παιχνίδι στην Ισπανική πρωτεύουσα έχει φαβορί και αυτό είναι η Ατλέτικο. Η Μπάγερν ότι και να γίνει στον όμιλο είναι πρώτη, οι Ισπανοί θέλουν τους βαθμούς για την πρόκριση, πάμε στον άσο του 2.07 από τη stoiximan.
 
Ατλέτικο Μαδρίτης:

Με γκολ στο φινάλε, ακόμα μια φορά, η Ατλέτικο κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην Ευρώπη, εκεί όπου υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν. Οι «ροχιμπλάνκος» γνωρίζουν πως με νίκη ίσως είναι από τώρα στην επόμενη φάση και για το λόγο αυτό ο Σιμεόνε τους έχει περάσει μήνυμα νίκης με οποιοδήποτε κόστος. Καλό για τους Μαδριλένους πως ο αντίπαλος είναι αδιάφορος βαθμολογικά, ενώ γνωστές είναι οι (σημαντικές) απουσίες των Σουάρες, Ντιέγκο Κόστα και Τορέιρα.
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: 2-0-0 στο σύνολο εντός (επί ισπανικού εδάφους) με Μπάγερν. Έχει επίδοση 20-8-7 στα 35 τελευταία στον θεσμό. Έχει Over 2,5 τα 7/11 τελευταία εντός στον θεσμό
 
Αγωνιστικά Νέα:

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Τσόλο διότι επέστρεψε ο Eρέρα (Μ, 3/0, 5/0). O Τορέιρα (Μ, 3/0, 4/1) έμεινε εκτός λόγω covid-19, θρόμβωση άφησε εκτός τον Ντιέγο Κόστα (Ε, 0/0, 5/1), ο Μ. Σάντσεθ (Α, 1/0, 1/0) έμεινε εκτός λόγω μυϊκού τραυματισμού, ο Βρσάλκο (Α, 0/0, 0/0) διότι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ο Κοντογκμπία (Μ, 3/0) διότι δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Λουίς Σουάρες (Ε, 3/0, 6/5) θα περάσει τεστ covid-19 σήμερα και αν είναι αρνητικό θα συμμετάσχει στη αποστολή.
 
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Βαλένθια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ στο 79′ ο Τόνι Λάτο.
 
Πιθανή Ενδεκάδα (3-5-2): Ομπλακ – Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο – Τρίπιερ, Γιορέντε, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο – Ζοάο Φέλιξ, Κορέα
 
Δείτε επίσης όλες τις στοιχηματικές με προσφορές
 
Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς κανένα άγχος και υποχρέωση ταξιδεύει στη Μαδρίτη η Μπάγερν, έχοντας ήδη καπαρωμένη την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Φλικ είχε ήδη αρκετές απουσίες στο μπλοκάκι του και στην Ισπανία θα πάει χωρίς ακόμα παίκτες που θέλει να ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχουμε και λέμε: Κίμιχ, Ντέιβις, Τολισό, Μαρτίνες, Ρίτσαρτς, Σαρ είναι τραυματίες, ο Ρόκα είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι είναι οι Μπόατενγκ και Ερνάντες, ενώ δεδομένα στη Γερμανία θα μείνει ο Νόιερ. Πέραν αυτών, αρκετά πιθανό θεωρείται να μην ξεκινήσει ούτε ο Λεβαντόβσκι, ενώ θεωρητικά σίγουροι για την εντεκάδα είναι πιτσιρικάδες όπως οι Μουσιάλα, Ζίρκζε, Νιανζού, Ντάντας, αλλά και ο Τσούπο-Μότινγκ.
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: 15 συνεχόμενες νίκες στο UCL * 18 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στο UCL * 1-1-5 στα 7 τελευταία ματς επί ισπανικού εδάφους
 
Αγωνιστικά Νέα: Από τους παίκτες που αποχώρησαν με τραυματισμό το Σάββατο, είναι έτοιμοι οι Ερναντές (Α, 4/1, 7/0), Μπόατενγκ (Α, 2/1, 8/0), Μαρτίνεθ (ΑΜ, 4/0, 7/0), ενώ έμεινε στο Μόναχο ο Τολισό (ΑΜ, 3/1, 6/0). Επίσης εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Νόιερ (Τ, 4 συμ., 9 συμ.), Γκορέτσκα (ΑΜ, 3/2, 8/1), Λεβαντόφσκι (Ε, 4/3, 8/12). Στο τέρμα ο Νίμπελ. Τιμωρημένος ο Ρόκα (ΑΜ, 1/0). Έτοιμος ο Σαρ (Α, 2/0, 3/0). Μόνιμα εκτός οι Κίμιχ (ΑΜ, 3/1, 6/1) και Ντέιβις (Α, 1/0, 2/0).
 
Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Στουτγκάρδης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Κουλιμπαλί, προτού οι Κομάν (38′) και Λεβαντόφσκι (45+1′) ανατρέψουν τα δεδομένα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάγκλας Κόστα στο 87′.
 
Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Νίμπελ – Παβάρ, Ζίλε, Ερνάντες, Σαρ – Χάβι Μαρτίνεθ, Αλαμπα – Σανέ, Μίλερ, Ντάγκλας Κόστα – Τσουπό Μοτίνγκ
 
Για προγνωστικά στοιχήματος, stoiximan προσφορές*, αναλύσεις αγώνων , βαθμολογίες πρωταθλημάτων και πολλά άλλα, δείτε το sentragoal.gr.
 
*21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook