Για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν μίλησαν μεταξύ άλλων οι ομάδες Super League 2 – Football League στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (01/12).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης οι ομάδες εξέφρασαν ομόφωνα τη στήριξή τους στον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους συνεργάτες του, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα για την ώρα, αφού δεν έχει εξεταστεί από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων το αίτημα για έναρξη των προπονήσεων, ή έστω για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων των ομάδων.

Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ Χανιά, αλλά και των Βέροιας και Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της SL2-FL έχει ως εξής:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, σε απάντηση δημοσιευμάτων εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή του στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της.

Συστήθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019, ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο και ΠΑΕ Χανιά.