Αντιμέτωπος με ψεύτικους λογαριασμούς στα social media που χρησιμοποιούν το όνομά του βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό δέχεται μηνύματα από φίλους και γνωστούς οι οποίοι τον ενημερώνουν πως υπάρχουν στο διαδίκτυο τέτοιου είδους προφίλ. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσεται να απευθυνθεί άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως έγραψε ο ίδιος «Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομά μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media… Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης».

Στην ανάρτηση που κυκλοφορεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την φωτογραφία του τραγουδιστή (αυτή που βλέπετε) και με ελαφρά παραποιημένο το όνομά του υπόσχεται δήθεν πως θα μοιράσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και καλούνται όσοι λάβουν την ανάρτηση να την διαδώσουν και σε άλλους.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook