Η… πολυπόθητη ακρόαση των ποδοσφαιρικών φορέων στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πήρε “σάρκα και οστά” την Τετάρτη (02/12).

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών φορέων Βαγγέλης Γραμμένος (ΕΠΟ), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Super League), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Super League 2-Football League) και Γιώργος Μπαντής (ΠΣΑΠ).

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής για το πότε θα δοθεί το “πράσινο φως” για έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της SL2-FL έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook