Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00 θα μεταδοθεί από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης (ΝΕΑ ΤV) η μαγνητοσκοπημένη συναυλία Αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων στον οποίο συμμετέχουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς καλλιτέχνες και χορευτικοί σύλλογοι του τόπου.

Την εκδήλωση με κύριο τίτλο «Τα γενναία παιδιά είναι ανίκητα» ανέλαβε να διοργανώσει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανιών/Περιφέρεια Κρήτης.

Επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) όπου θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία. Επιδιώκει επίσης να επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι το κέρδος από την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της ζωής είναι συνολικό και μας αφορά όλους.

Εν μέσω της μεγαλύτερης πανδημίας των τελευταίων δεκαετιών, η εν λόγω συναυλία Αγάπης έχει σκοπό να εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια για να βοηθήσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων να κάνουν μικρά αλλά σταθερά βήματα μπροστά. Αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ονομάζουνε «Βήματα Ζωής»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook