Συνελλήφθησαν και οι 12 τζογαδόροι – Τους επιβλήθηκαν πρόστιμα περίπου 16.000 ευρώ

Το πάθος τους για τον τζόγο τους έκανε να αγνοήσουν ακόμη και τον κίνδυνο να προσβληθούν από κορωνοϊό! Ο λόγος για 12 τζογαδόρους που συνελήφθησαν να παίζουν χαρτιά σε μια παράνομη λέσχη στην πόλη της Ρόδου, όπου ένας 64χρονος παίκτης βρέθηκε θετικός από τον έλεγχο που ακολούθησε!

Οργανωτής του χαρτοπαίγνιου ήταν ένας 55χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης χαρτοπαιχτικής λέσχης με… παρελθόν στην διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, ο οποίος προσκαλούσε τους πελάτες του στο σπίτι της 43χρονης Ουκρανής συζύγου του με την συγκατάθεσή της και διοργάνωσε τουρνουά με την παραλλαγή του πόκερ «Texas Hold ’em». Μάλιστα, για την διεξαγωγή του παρανόμου παιχνιδιού είχε εγκαταστήσει στο σπίτι ένα οβάλ τραπέζι επενδυμένο με τσόχα!

Όταν έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα οι άνδρες της Ασφάλειας, συνέλαβαν το ζευγάρι των διοργανωτών και ιδιοκτητών του διαμερίσματος, έναν άνδρα που είχε ρόλο Dealer και εννέα παίκτες ηλικίας 28 ως 67 χρόνων. Εκτός από το τραπέζι, κατασχέθηκαν 4.960 ευρώ, 412 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας και οι τράπουλες.

Σε όλους επιβλήθηκαν διοικητά πρόστιμα για διοργάνωση συνάθροισης, άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας συνολικού ύψους 15.700 ευρώ και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομα παίγνια και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook