Η Μόλι είναι μόλις δύο χρόνια πιο… μικρή από τη μαμά της

Η Μόλι Γκίμπσον γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2020,περίμενε ωστόσο 27 χρόνια για αυτή τη στιγμή.

Το έμβρυο είχε καταψυχθεί τον Οκτώβριο του 1992 και παρέμεινε κατεψυγμένο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όταν οι Τίνα και Μπεν Γκίμπσον από το Τενεσί το υιοθέτησαν.

Πιστεύεται ότι η Μόλι κατέχει ένα νέο ρεκόρ ως το έμβρυο που παρέμεινε κατεψυγμένο για το μεγαλύτερο διάστημα και έφτασε στη γέννηση, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ της μεγαλύτερης αδερφής της Έμα.

«Είμαστε πανευτυχείς», δήλωσε η μητέρα. «Αν με ρωτούσε πέντε χρόνια πριν αν θα είχα όχι ένα αλλά δύο κορίτσια, θα έλεγα ότι είσαι τρελός».

Το ζευγάρι αντιμετώπισε για χρόνια πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδί προτού οι γονείς της κ. Γκίμπσον δουν ένα θέμα για την υιοθέτηση εμβρύων σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που μοιραζόμαστε την ιστορία μας. Αν οι γονείς μου δεν το είχαν δει στις ειδήσεις δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα», σημείωσε η 29χρονη μητέρα.

Η κ. Γκίμπσον, δασκάλα στο επάγγελμα, και ο 36χρονος σύζυγός της, επικοινώνησαν με το National Embryo Donation Center (NEDC), το οποίο αποθηκεύει κατεψυγμένα έμβρυα που κάποιοι δεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν και αποφάσισαν να δωρίσουν.

Οικογένειες όπως οι Γκίμπσον μπορούν να υιοθετήσουν ένα έμβρυο και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook