Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και απείθεια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των ανδρών που κατηγορούνται για την επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα στη Γλυφάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομία, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 29-9-2020 εισήλθαν σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα και αφού ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους συνελήφθη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας εκ των τριών.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και απείθεια.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία τους εδώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook