Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν οι νεαροί που το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) συγκεντρώθηκαν σε σπίτι, παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Κατά την διάρκεια ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το GRTimes, σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιόκαστρου και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και ποσότητες κάνναβης. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη της παράνομης συνάθροισης των επτά νεαρών – ηλικίας 18 έως 26 ετών – έχοντας σχετικές πληροφορίες για συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Σύμφωνα με το GRTimes, το πρωί της Παρασκευής (4/12) οι νεαροί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο. Έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και σχηματίστηκε δικογραφία και θα δικαστούν σε τακτική δικάσιμο. Εις βάρος του 25χρονου ιδιοκτήτη ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο 25χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι επτά νεαροί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις και στους επτά συλληφθέντες, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Στον 25χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους άλλους πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook