Δόθηκαν στους Διευθυντές των σχολείων 50 tablets και 15 κάρτες sim internet

O Δήμος Αποκορώνου σε συνεργασία με την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  παρέδωσε στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του, την δεύτερη παρτίδα ηλεκτρονικού εξοπλισμού -50- Tablets και Δεκαπέντε κάρτες sim  internet καθώς στις 22 Μαΐου 2020 είχε παραδώσει άλλες 82 ηλεκτρονικές συσκευές (tablets).   

O Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης που παρευρέθηκε στην παράδοση των tablets την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου  2020 ανέφερε ότι “Παραδόθηκαν στους Δ/ντες των  εννέα (9) Δημοτικών Σχολείων και στις Προϊσταμένες των δώδεκα (12) Νηπιαγωγείων του Δήμου μας , επιπλέον  -50-  tablets, και 15 κάρτες sim internet τα οποία μαζί με την προηγούμενη παράδοση ο συνολικός αριθμός φτάνει στις 132 συσκευές .

Είναι το Ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε το δύσκολο έργο των  δασκάλων και νηπιαγωγών    και συνάμα να αναβαθμίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, συμβάλλοντας  στο να επιλυθεί ένα πρόβλημα το οποίο είναι εξαιρετικά έντονο και σε οικογένειες οι οποίες έχουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά και σε οικογένειες που έχουν περισσότερους από έναν μαθητές και δυσκολεύονται να καλύψουν την ανάγκη αυτή. Θα συνεχίσουμε δυναμικά να στηρίζουμε την εκπαίδευση μας , να προσαρμοζόμαστε και να ιεραρχούμε τις ανάγκες που προκύπτουν”.

Στην συνέχεια   ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Ιωάννης Κουκουράκης , κατά την παράδοση των  Tablets    επισήμανε  ότι “για άλλη μια φορά ανταποκριθήκαμε απόλυτα  στις  ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στηρίζοντας τους μαθητές μας που έχουν ανάγκη, τονίζοντας ότι καθώς στόχος μας  είναι να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όλους δεν θα αφήσουμε κανένα μαθητή χωρίς βασικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook