Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν απο λίγα λεπτά ο 20χρονος Αλβανός για το έγκλημα του Ξενοδόχου στη Σαντορίνη.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου Αλβανού που κατηγορείται πως δολοφόνησε τον επιχειρηματία απο την Σαντορίνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός (αλβανικής καταγωγής) έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Όπως είπε, περνούσε με τα πόδια τα ελληνοαλβανικά σύνορα, προκειμένου να εργαστεί στην Ελλάδα, για να στέλνει χρήματα στη μητέρα του και τις δύο μικρότερες αδελφές του, καθώς είναι ορφανός από πατέρα και έπρεπε να ζήσει την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ξενοδόχος βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί νεκρός στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία της Σαντορίνης. Η σορός του ήταν απανθρακωμένη, ενώ είχε ξεσπάσει φωτιά στον χώρο της ρεσεψιόν. Το γεγονός ότι η φωτιά ήταν περιορισμένη αλλά και κάποιες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν οδήγησαν τις Αρχές στη διαπίστωση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για δυστύχημα και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες, που κατέληξαν με τη σύλληψη του 20χρονου για το άγριο έγκλημα.
 

Με πληροφορίες από iefimerida.gr/cyclades24.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook