Το “Αναπνέω Ελεύθερα”, πιστό στο ραντεβού του, είναι και φέτος κοντά σας!

Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από τους Πνευμονολόγους του Νομού.

Όπως αναφέρουν στη σχετκή ανακοίνωσή τους:

Φέτος, λόγω των συνθηκών, η εκδήλωσή μας θα είναι διαδικτυακή, μέσω του Facebook! Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, για 7 ημέρες, κάθε απόγευμα στις 7 θα βρισκόμαστε κοντά σας! Κάθε μέρα και με ένα άλλο θέμα. Κάθε μέρα και με άλλον ομιλητή Χανιώτη πνευμονολόγο.

Μπαίνετε στη σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook «Σύλλογος Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων» και κάνετε like. Εναλλακτικά βρίσκετε την εκδήλωση «Αναπνέω Ελεύθερα 2020» στο Facebook και δηλώνετε ότι «θα πάτε». Κάθε απόγευμα στις 7 θα μπορείτε να παρακολουθείτε την ομιλία μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου ζωντανά και να θέτετε ερωτήσεις!

Φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Αυτό δεν μας αποτρέπει από το να κρατήσουμε τις σχέσεις μας μαζί σας ζωντανές και να τις ενδυναμώνουμε με όποιο πρόσφορο μέσο υπάρχει. Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα.

Διαδικτυακό ραντεβού από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου λοιπόν. Μείνετε ασφαλείς και με υπομονή και υπεύθυνη πληροφόρηση θα περάσουμε τη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε. Ευχή αλλά και προσπάθειά μας είναι να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί και υγιείς στο τέλος αυτής της επιδημίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook