Η ανακοίνωση του δημάρχου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη

Έκκληση  προς τους Δημοτικούς Συμβούλους απηύθυνε δημόσια ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, για την υπερψήφιση της εισήγησής του για την ίδρυση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στο Δήμο Αποκορώνου, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιείται δια περιφοράς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου

“Συνάδελφοι,

το θέμα της ίδρυσης Δημοτικού Γηροκομείου και Κ.Η.Φ.Η. , δεν πρέπει να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης.

Έχουμε χρέος να σκύψουμε ευλαβικά στους συνδημότες της τρίτης ηλικίας, να τους απλώσουμε το χέρι και να τους δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά.

Δεν είναι δυνατόν μια κοινωνική δομή τέτοιου είδους προσφοράς να λέμε εάν οικονομικά μπορεί να σταθεί.

Με την ίδια ακριβώς λογική θα πρέπει να κλείσουμε τους παιδικούς σταθμούς γιατί επιβαρύνουν οικονομικά τον Δήμο κατ’έτος  240.000 ευρώ, είναι δυνατόν;

Για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι, πρέπει να προχωρήσουμε όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να υπερπηδήσουμε . Όταν κάτι το θες με τη ψυχή σου τελικά το επιτυγχάνεις.

Να αποτελέσει στόχο ζωής, το οφείλουμε σε εκείνους που μας έφεραν σε αυτό το κόσμο, στους απόμαχους της  ζωής και να τους παρέχουμε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Σας θέλω δίπλα μου  σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Κάνω έκκληση, λοιπόν, σε κάθε έναν από εσάς και ευελπιστώ στη θετική σας ψήφο για την ίδρυση Μονάδας  Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων  και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας που μας εξέλεξαν.

Ο διαθέσιμος χώρος στην κοινότητα Σελλιών, εντός οικισμού του χωριού οικόπεδο έκτασης 4 στρεμμάτων, ιδανικό για έναν τέτοιο χώρο αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο Κ.Υ.Βάμου σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (δάσος Ορπακιά) με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και να εξετασθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης  εκτός από τον Δήμο μας και του όμορου Δήμου Σφακίων.

Το ακίνητο αυτό ιδιοκτησίας της πρώην κοινότητας με συμβολαιογραφικούς τίτλους, ανήκει πλέον στον Δήμο μας και πληροί τις προϋποθέσεις για να αναγερθεί σε αυτό η προτεινόμενη μονάδα.

Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι ο Αποκόρωνας το ΑΞΙΖΕΙ και ότι θα παλέψουμε να κάνουμε τη διαφορά!

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook