Υπογραφή σύμβασης.

Υπογράφεται αύριο Τετάρτη 09/12/2020 ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ στο Γεράνι Πλατανιά, η σύμβαση για τον αγωγό μεταφοράς νερού ύδρευσης, από το αντλιοστάσιο Κολενίου προς την παραλιακή – τουριστική ζώνη της ∆.Ε. Κολυµβαρίου, συγκεκριμένα στη θέση «Γριµπιλιανά», συνολικού µήκους 7,8 km.

Αναθέτουσα Αρχή του συγκεκριμένου έργου είναι ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.) και Κύριος του έργου η Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.830.000,00€ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης θα είναι ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΒΑ Ευτύχης Μαυρογένης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ ΑΕ Άρης Παπαδογιάννης και ο Εκπρόσωπος της Εργοληπτικής Επιχείρησης που θα αναλάβει την κατασκευή του έργου Γιάννης Δρακάκης. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση του κ. Άρη Παπαδογιάννη στους χώρους της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑΒΑ στο Γεράνι, καθώς επίκειται η έναρξη της κατασκευής του έργου  «Αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑ Βόρειου Άξονα Χανίων για ανάκτηση επεξεργασμένων λυμάτων για άρδευση» συνολικού προϋπολογισμού 8.500.000,00€. Και στο έργο αυτό Αναθέτουσα Αρχή είναι ο ΟΑΚ ΑΕ.

Τα τοπικά ΜΜΕ καλούνται να παρευρεθούν στην ως άνω διαδικασία.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook