Η απίθανη δημιουργία τους που τους έκανε διάσημους.

Μια τετραμελής οικογένεια από τον Καναδά φαίνεται ότι κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου επάνω της, χάρη στην δημιουργηκότητα και την φαντασία της, εμπνέοντας τους υπόλοιπους να κάνουν την ζωή τους πιο όμορφη.

Ο Jean Manuel Nadeau, η γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά, όπως και μερικά υπόλοιπα εκατομμύρια ανθρώπων στον κόσμο, πέρασαν την προηγούμενη καραντίνα κλεισμένοι στο σπίτι τους, χωρίς να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν πιο πολύ, να ταξιδεύουν.

Έχοντας λοιπόν τους χώρους του σπιτιού σαν τα μόνα μέρη μετακίνησης, η οικογένεια αποφάσισε να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της γης δημιουργώντας απίθανα σκηνικά εμπνευσμένα από διάφορες χώρες και κάνοντας το instagram να τρελαθεί. Φορώντας αντίστοιχα ρούχα και ποζάροντας δείχνουν σε όλους ότι η ζωή είναι όσο όμορφη την κάνουμε εμείς.

Το υπέροχο concept της οικογένειας από τον Καναδά κατάφερε να γίνει αμέως viral. Φυσικά βοήθησε πάρα πολύ η εμπείρια του Jean Manuel στην φωτογραφία, ενώ το πιο ωραίο στις εικόνες είνα ότι στο κάθε σκηνικό χρησιμοποιούταν ένα χρώμα σαν βάση. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η οικογένεια είχε δημιουργήσει ένα πανέμορφο ημερολόγιο καραντίνας.

Όσο για τα δυο παιδιά της οικογένειας, φαίνεται ότι λάτρεψαν την ιδέα των γονιών τους και την ευχαριστήθηκαν στο έπακρο. Οι εκφράσεις τους στις φωτογραφίες τα λένε όλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean-Manuel Photography (@jeanmanuelphotography)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook