Τα τρόφιμα προορίζονται για 400 παιδιά οικογενειών των Χανίων.

Αξιομνημόνευτες είναι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως αυτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χανίων που οι υπάλληλοί της συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν σε παιδιά οικογενειών που περνούν δύσκολα αυτή την εποχή και που στηρίζονται από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Από τα συγκεκριμένα τρόφιμα θα στηριχθούν 150 οικογένειες και 400 παιδιά που βρίσκονται “υπό τη σκέπη” του Κέντρου στήριξης παιδιού και οικογένειας στα Χανιά.

“Αναγνωρίζοντας το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού παραδίδουμε στην εκπρόσωπο του παραρτήματος Χανίων, τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία συγκέντρωσαν όλοι οι πυροσβέστες του Νομού Χανίων. Ένδειξη βοήθειας και αναγνώρισης του έργου που προσφέρει το Χαμόγελο του παιδιού και ενόψει των δύσκολων συνθηκών που περνούν οι  οικογένειες πανελλαδικά και ενόψει των εορτών που πλησιάζουν. Να βρουν λίγη χαρά τα παιδιά” , επεσήμανε ο Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης, αντιπύραρχος και αναπληρωτής διοικητής της διοίκησης Π.Υ. Νομού Χανίων.

“Να ευχαριστήσουμε θερμά την Π.Υ. Νομού Χανίων που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στάθηκε δίπλα μας. Στην προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις 150 οικογένειες που στηρίζουμε κάθε μήνα, από το παράρτημα του Κέντρου στήριξης παιδιού και οικογένειας στα Χανιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι κινήσεις. Ο κόσμος έχει ενεργοποιηθεί, μας έχει στηρίξει πολύ η τοπική κοινωνία και είναι σημαντικό για το έργο μας”, σημείωσε από την  πλευρά της η Μαρίνα Δάμη , κοινωνική Λειτουργός στο Χαμόγελο του Παιδιού στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της παρουσίασης στα ΜΜΕ της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook