Γράφει πως “κόπηκε” πριν από….. 50 χρόνια και…. δύο ώρες μετά την υποδοχή του νέου έτους!

Προφανώς και δεν πίστευε στα μάτια του ένας 80χρονος Κισαμίτης όταν παρέλαβε μια ειδοποίηση από τον Δήμο Χανίων για να πληρώσει μια κλήση των….10 ευρώ για παράνομη στάθμευση στην πλατεία Χορτατσών δίπλα στην δημοτική αγορά των Χανίων.

Και ο λόγος που έμεινε «κάγκελο» ο ηλικιωμένος δεν ήταν το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ αλλά η ημερομηνία της…παράβασης που αναγράφεται στην ειδοποίηση.

1η Ιανουαρίου 1970 και ώρα 02: 33.

Δηλαδή, όχι μόνο ανακάλυψαν πως είχε κοπεί κλήση για παράβαση που υποτίθεται πως έγινε πριν από 50 χρόνια, όταν ο Κισαμίτης ήταν μόλις 30 ετών, αλλά επιπλέον εκείνη την πολύ μακρινή εποχή κάποιοι έκοβαν κλήσεις λίγη ώρα μετά την υποδοχή του νέου έτους!!

(Σ.Σ. Με την ευκαιρία, αν υποθέσουμε πως η κλήση από δραχμές μετετράπη σε ευρώ, τότε το παράνομο παρκάρισμα κόστιζε 3.400 δραχμές)

Το θέμα βέβαια είναι πως ο 80χρονος χρειάστηκε να μεταβεί από την Κίσαμο στον Δήμο Χανίων δύο φορές για να καταφέρει να του σβήσουν αυτή την ανεκδιήγητη κλήση, όπως αναφέρει ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Αρτέμης Κουτσαυτάκης που ανάρτησε την απίστευτη αυτή κλήση:

«Αλήθεια εκεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου  Χανίων πριν τοποθετήσετε ή αποστείλετε μια κλήση για ελεγχόμενη στάθμευση ελέγχετε την ημερομηνία; Είναι δυνατόν να βεβαιώνεται κλήση πριν 50 χρόνια; Ο κάτοχος του οχήματος είναι 80 ετών κατοικεί στην Κίσαμο και αναγκάσθηκε δυο φορές να έρθει στην Υπηρεσία σας για να του ακυρώσετε την κλήση.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook