Επισκέψεις σε διάφορα Α.Τ. του νομού Ηρακλείου έκαναν ο πρόεδρος και ο ΓΓ της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου όπου παρέδωσαν υγειονομικό υλικό σε συνάδελφους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την 10 Δεκεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος Πικράκης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Αναμουρλού Χρήστος εκπροσωπώντας την  Ένωσή μας, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη υμών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, επισκέφθηκαν τα Α.Τ. Φαιστού Ηρακλείου, Α.Τ. Αστερουσίων Ηρακλείου και Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, όπου παρέδωσαν στους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους απαραίτητο υγειονομικό υλικό (υφασμάτινες μάσκες πολλών χρήσεων, χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά τζέλ) προκειμένου να διατεθούν στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και που εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο. 

Παράλληλα καταγράφηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες αυτές, τα οποία και θα μεταφερθούν στην Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία προς επίλυση, ώστε να μπορέσουν να καταπολεμήσουν την ιδιαίτερη εγκληματικότητα των περιοχών αρμοδιότητάς τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook