Οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση κυβέρνησηςμε την ευρύτερη δυνατή αποδοχή η οποία, όμως, κατά τα φαινόμενα θα στηριχθεί μόνο από το ΠΑΣΟΚ, ξεκινούν με τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο, η οποία προγραμματίστηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης όπως δημοσιεύει το protothema.gr, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν οι προοπτικές συγκρότησης του νέου σχήματος, ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί και η συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών, το Eurogroup έχει ήδη εγκρίνει την εκταμίευση της 6ης δόσης – για αυτό άλλωστε και δεν υπάρχει το θέμα στην ατζέντα της συνεδρίασης – ωστόσο, όπως προκύπτει από τα χθεσινά λεχθέντα από τον κ. Βενιζέλο στη Βουλή, προφανώς η Ελλάδα θα επιχειρήσει να κλείσει και τυπικά το θέμα, καθώς η κυβέρνηση έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει θέση υπέρ της έγκρισης της νέας δανειακής σύμβασης.

Για την Κυριακή, προγραμματίστηκε κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και, προφανώς, η ατζέντα των θεμάτων θα είναι ανάλογη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook