Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε το βράδυ της Παρασκευής (11/12) γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ο 55χρονος έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ALPHA. 

Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ στο Παγκράτι, όπου είναι το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο. Τρεις Αφγανοί αφού κατάφεραν να σπάσουν ένα παράθυρο πέρασαν στο εσωτερικό του σπιτιού του 55χρονου. Εκεί τον έδεσαν, τον φίμωσαν, του έσπασαν το κινητό και ξεκίνησαν να του αδειάζουν το σπίτι. Οι δράστες απέσπασαν ό,τι τιμαλφή υπήρχαν στο σπίτι, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω, και άρχισαν να φορτώνουν τα κλοπιμαία. 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στη συνέχεια οι τρεις δράστες επιχείρησαν να εξαφανιστούν. Μόνο που δεν απομακρύνθηκαν πολύ. Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα από τα περιπολικά στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός, ένας από τους τρεις που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Το μοιραίο λάθος 

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό. Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook