Η κοπέλα δίνει «μάχη» με σπάνιας μορφής καρκίνο

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου απευθύνει έκκληση αγάπης και στήριξης της αγωνιώδους προσπάθειας ανήλικης κοπέλας από την Κίσαμο, να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να βγει νικήτρια. 

Προ ολίγων μηνών διαγνώστηκε με πολύ σοβαρής μορφής ασθένεια (σάρκωμα Ewing), που είναι μία σπάνια μορφή καρκίνου, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει ο δικός της Γολγοθάς. Χημειοθεραπείες, αγωνία, δάκρυα, αναγκαστική μετοίκιση καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Αθήνα της νεαρής ασθενούς και της μητέρας της για την αντιμετώπιση της ασθένειας, κ.ά. 

Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι κύκλοι χημειοθεραπειών και πλέον επιβάλλεται να γίνει άμεσα μία ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει προγραμματιστεί εντός του μηνός Δεκεμβρίου σε Κλινική της Αθήνας. Η επέμβαση αυτή προϋποθέτει ένα υψηλό κόστος, το οποίο υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ. 

Η οικογένεια της κοπέλας, (με δύο ακόμη ανήλικα παιδιά), που δια λόγους διακρίσεως και προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν κατονομάζεται, εκτός τον πόνο και την οδύνη της δοκιμασίας της υγείας του παιδιού της, έχει εξαντληθεί και οικονομικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 

Ήδη στην παρακλητική έκκληση της Μητροπόλεως ευαισθητοποιήθηκε τοπική επιχείρηση, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσόν. Όμως υπολείπεται ακόμα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα πρέπει άμεσα να συλλεχθεί. 

Αυτονόητο ότι στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει, οικονομικά, και η Μητρόπολη η οποία απευθύνει  έκκληση στα φιλάνθρωπα και ελεήμονα αισθήματα όσων επιθυμούν και δύνανται να συμβάλουν το δικό τους λιθαράκι αγάπης που θα δώσει την ευκαιρία στην κοπέλα αυτή να ανοίξει τα φτερά της για τη ζωή. 

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους, όσο και όποιο και αν είναι αυτό το ποσόν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εντεταλμένη της Ι. Μητροπόλεώς κ. Αντωνία Δαρατσιανού.

 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2822022128, 2822022018, (εσωτ. 4, ώρες 09.00 – 13.00). 

Ελάτε, όλοι μαζί, αυτά τα Χριστούγεννα, να κάνουμε την αγάπη πράξη!  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook