H ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη, συγκλόνισε στα τέλη του περασμένου μήνα ολόκληρη τη χώρα.

Επρόκειτο για την ολοκλήρωση ενός οικογενειακού δράματος, καθώς πέθανε και ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που το 2019 είχε φύγει από τη ζωή, αφού γέννησε το πρώτο της παιδί μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

O 37χρονος σύζυγός της Γιάννης Πιτσάνης, υπέκυψε στις 27 Νοεμβρίου με τις ακριβείς αιτίες του θανάτου του να παραμένουν άγνωστες. Ο άτυχος άντρας είχε νοσήσει από κορονοϊό, όμως μετά από υπόδειξη των γιατρών του νοσοκομείου της πόλης, επέστρεψε σπίτι του. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο. Όταν ο 37χρονος αισθάνθηκε ότι δεν είχε πολύ οξυγόνο, δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Δείτε στο βίντεο της εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, τι λένε οι συγγενείς του παιδιού που έμεινε ορφανό από μάνα και πατέρα, αλλά και η δικηγόρος που τους εκπροσωπεί…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook